Raad van Advies oprichten: de aanpak van RVA Capabel

RVA Capabel helpt u graag bij het oprichten en bemensen van uw RVA. Wat mag u van ons verwachten?

Stap 1. Uw bedrijfssituatie en actuele vraagstukken

Wij inventariseren uw bedrijfssituatie en de vraagstukken die op dit moment of in de nabije toekomst spelen binnen uw organisatie.

Stap 2. Het juiste kandidaatprofiel

Op basis van de inventarisatie stellen wij een profiel op, bestaande uit een bedrijfsomschrijving – een visitekaartje van uw bedrijf – en het kandidaatprofiel van de gewenste RVA-leden. Daarmee werven wij RVA-leden die als ondernemer, bestuurder of topspecialist daadwerkelijk ervaring hebben met de vraagstukken die aan de orde zijn.

Stap 3. Werving RVA-leden

Uit ons bestand van ruim 400 gemotiveerde kandidaten werven wij ervaren en deskundige RVA-leden die zich voor minimaal twee jaar aan uw bedrijf willen én kunnen verbinden. De bezoldiging van deze RVA-leden bestaat meestal uit een vaste vergoeding per jaar.

Stap 4. Advies en implementatie

Wij adviseren u over de rol en werkwijze van de RVA binnen uw bedrijf. Daarnaast helpen we u met het opstellen van een RVA-reglement en een Overeenkomst van Opdracht, zodat de verwachtingen van alle betrokkenen helder zijn.

De voordelen van RVA Capabel

  • Strategisch sparren met (ex-)ondernemers en bestuurders met praktijkervaring
  • Vaste ervaren gesprekspartners voor minimaal twee jaar
  • Maatwerk: uw vraagstukken staan centraal
  • Gemak: het proces van werven, selecteren en aanstellen volledig uitbesteed

Ook een Raad van Advies oprichten?

Weten hoe wij u kunnen helpen met het oprichten van een Raad van Advies? Lees dan onze whitepaper ‘Gezond groeien met een RVA’. Of neem contact op met ons voor een informatieve kennismaking.

 

 

Neem contact op