Ik ben jarenlang actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Als bedrijfskundige heb ik mijn ‘bancaire opvoeding’ genoten bij de ING. Hier vervulde ik gedurende 20 jaar diverse directiefuncties vanuit strategisch, commercieel en operationeel perspectief.

In 2014 heb ik samen met compagnons het platform Collin Crowdfund opgericht. Dit met als doel passende financiering voor het mkb invulling te geven, omdat ‘traditionele’ financiers afhoudend werden.

Na geweldige jaren bij Collin, ben ik sinds 2020 actief als directeur in de duurzaamheidssector (zonthermie), bij Stichting MKB Financiering en als partner bij een consultancybedrijf voor het kleinbedrijf.

Met mijn jarenlange advieservaring onderschrijf ik volledig ‘nut en noodzaak’ voor het instellen van een RVA. Ik heb vaak in de praktijk ervaren dat een helicopterview, een moment van ‘boven de materie hangen’, een frisse blik op zaken of simpelweg een praatpaal, gemist wordt binnen directies. Vooral als het gaat om een structureel ingerichte invulling daarvan.

Om het credo ‘de waan van de dag regeert’ te doorbreken, is de bestuursvorm Raad van Advies een prachtig instrument. Ik help daarom graag directies, die deze vorm van gestructureerde reflectie ambiëren, verder.

Terug naar partneroverzicht

Contact