Frank Korf –
CEO and founder WorldEMP

WorldEmp, opgericht in 2014, voorziet in de behoeften van haar klanten. Kleine en middelgrote ondernemingen kunnen nu probleemloos en tegen concurrerende kosten gebruik maken van goed personeel in het buitenland. Het Nederlandse moederbedrijf dat is gevestigd in de regio Amsterdam heeft inmiddels meerdere kantoren in universiteitscentra en kenniscentra in het buitenland.

Herman Molenaar –
Adviseur RVA Capabel

Na zijn accountancy-opleiding is hij terecht gekomen bij Stork. Daarna heeft hij als MD en CFO 14 jaar mee mogen werken aan de groei van Vanderlande.

Judith van Helvert –
Lector Familiebedrijven

Judith werkt als hoogleraar toegepaste wetenschappen bij het Nederlands Expertisecentrum Familiebedrijven, Hogeschool Windesheim. Ze heeft een Master diploma in International Business Studies (Universiteit Maastricht) en een PhD in bedrijfskunde (Jonkoping International Business School, Jonkoping University). Haar onderzoeksactiviteiten richten zich op strategieontwikkeling, bestuur en advisering in familiebedrijven.

Jan-Willem Onink – Commercieel Directeur CEO Capabel

Jan-Willem is jarenlang actief geweest in de zakelijke dienstverlening. Als bedrijfskundige heeft hij zijn ‘bancaire opvoeding’ genoten bij de ING. Hier vervulde hij gedurende 20 jaar diverse directiefuncties vanuit strategisch, commercieel en operationeel perspectief..

Deze ondernemers gingen u voor met een Raad van Advies

Hebt u vragen over deze ervaringen en klantcases? Of wilt u meer lezen over wat een RVA uw bedrijf kan opleveren? Neem contact op met ons of lees dan onze whitepaper ‘Gezond groeien met een RVA’.

Neem contact op